Versjon 1.5 av budsjettet er klart. Hva er nytt?

Versjon 1.5 inneholder bl.a en helt ny helsesjekk på din økonomi. Her får du raskt oversikt over hvordan det står til med økonomien din og hvilke forbedringspotensialet som finnes. Nytt er også at man kan laste ned en fil med eksempeldata. Det er da enklere å se hva man kan få ut av å benytte budsjettet før man setter i gang å legge inn sine egne tall.

Helsesjekk
Helsesjekken ser på 9 forskjellige forhold i din økonomi og gir deg en score fra 0 – 100 % på hvert punkt. Disse summers også opp til en totalscore. Tallene du får ut her kan gi deg tips om hvilke områder i privatøkonomien du bør søke å forbedre. Oppsettet er helt og holdent min subjektive vurdering av hva som er optimalt. Hva som er best for deg vil selvsagt variere av en rekke faktorer. F.eks alder, bosted, sivil status etc. Last ned den nyeste versjonen av budsjettet her.

Om du bruker en eldre versjon av budsjettet så er det enkelt å oppgradere. Du trenger kun å kopiere over data du har lagt inn i Input arket og i Oversikt arket.

Eksempeldata
Du kan nå også laste ned en fil med eksempeldata. Her har jeg lagt inn budsjett for 4. mnd for en tenkt familie bestående av 2 voksne og 1 barn. En av de voksne studerer og har en deltidsjobb ved siden av. Familien har en leilighet, bil, og ellers utgifter som man typisk har i etableringsfasen. Filen med eksempeldata finner du her.

 Lykke til! Legg gjerne igjen en kommentar om hva du synes om endringene.

Tagged with: , , ,
One comment on “Versjon 1.5 av budsjettet er klart. Hva er nytt?
  1. Ole Chr says:

    Hei,
    Dette ser meget bra ut og virker enkelt og greit å bruke.
    Har du en versjon av budsjettet som ikke er skrivebeskyttet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge